Høydepunkter fra YSI samling Sjusjøen

Det ble en bra start på YSI-samlingene da første samling ble gjennomført på Natrudstilen. Skytetrening, konkurranser, myrintervall og svømming var noe av det som skjedde i løpet av helga.

Tross noen regnbyger som kom og gikk var det stort sett sol og varme på første samling. Dette var en samling som det var fokus på skyting. Skytestillinger ble finjustert og vi snakket om hvordan vi skal jobbe med skyting på denne tiden av året. Selvom vi hadde skytefokus denne samlinga var vi ikke bare på standplass. Det var myrintervall på programmet hvor siste draget måtte svømmes. Styrke, hurtighet og skiteknikk ble også jobbet med. I tillegg hadde vi det gøy på kveldene!

Vi håper at det kommer enda flere til neste samling som er på Os i Østerdalen den 16.-18. august og at vi skal minst ha det like gøy! Påmelding er nå åpent.

Parallelt med neste samling blir det også Trener 2-kurs i skiskyting for foreldre, trenere og ALLE andre. Dette blir første del av kurset. Den andre og siste delen arrangeres på neste samling på Lillehammer i slutten av september. Meld dere på!

-trenerne-

Kommentarer er stengt。