4. YSI samling; snøsamling på Beitostølen 31.okt – 2. nov.

1200017068

På årets siste YSI-samling drar vi til Beitostølen. Det blir spennende å prøve en ny plass for snøsamlingen. Siden Beitostølen har snølager fra i fjor og et effektivt snøproduksjonsanlegg har de snøgaranti fra 24. oktober. Vi har booket hytter i Hovi hyttegrend og har plass til alle. Alle måltider spiser vi på Bergo Hotell.

Fokuset på samlingen er naturlignok skigåing. Det vil bli en skiøkt fredag, lørdag og søndag i tillegg til en økt i gymsal/svømmehall lørdag ettermiddag. Det blir også en økt på standplass.

Det er flere foreldre som ønsker å ta turen oppover denne helga. Hvis dere ønsker har vi også plass til dere i Hovi Hyttegrend. Vi har booket 12 hytter som alle er 6 mannshytter. http://www.beitostolen.com/Bo-godt/Hytter/Hovi-Hytter/hovi-hytter-7782.page

Påmelding (navn, alder, klubb) sendes som vanlig til youngstarinnlandet@hotmail.com. Påmeldingsfrist 26.oktober. Klubbene faktureres i etterkant, 1 100 kr per hode som dekker kost og losji.

Samlingsplan kommer en uke før. På kveldstid fredag og lørdag skal vi snakke litt om konkurranseforberedelser og ernæring + noen sosiale abligøyer.

Håper vi ser så mange som mulig på årets siste YSI-samling. Vi gleder oss også til å ta frem skia:)

trenerne

 

 

 

 

Kommentarer er stengt。